Arbeta på Logent

Logent är en snabbväxande logistikkoncern som spänner över flera verksamhetsområden och finns på ett flertal orter i Sverige och Norge. Vi erbjuder tjänster inom logistik, bemanning, rekrytering, hamn- och terminaldrift, transporthantering, tull, konsultation och utbildning. Det ger dig som jobbar här stora möjligheter att utvecklas och göra karriär inom företaget.

”Här vågar man ifrågasätta och se på saker med nya ögon. Alla människor har mer att lära, och för oss logistiker finns möjligheterna till det inom Logent.”

Logent är ett företag där entreprenörsanda återfinns hos de anställda. Att arbeta hos oss innebär att man tar ansvar, är driven och gillar utmaningar. I nuläget har vi ca 3000 medarbetare som varje dag gör skillnad för våra kunder.

Hos oss finns det goda möjligheter till vidareutveckling och avancemang för den som visar framfötterna – vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som brinner för logistik. Våra tjänster kan vara allt från chaufförer, truckförare och lagerarbetare till säljare eller HR-assistenter. Vi söker både dig som letar heltidstjänst och dig som är på jakt efter extraarbete. Under lediga jobb hittar du våra aktuella tjänster. Varmt välkommen med din ansökan.

flyer_facebook

Vad säger våra medarbetare?

”Är du intresserad av logistik och vill ha möjligheten att pröva på olika delar av branschen har Logent mycket att erbjuda..”

Anna Pärsdotter, Site Manager

Vad säger våra medarbetare?

”Jag drivs också av att göra våra kunder nöjda och att konkret kunna se förbättringar i kundens verksamhet som ett direkt resultat av vårt samarbete.”

Johan Sandberg, Distrikschef

Vad säger våra medarbetare?

"Jag uppmuntras att våga och det gör att jag varje dag har både viljan och energin att göra ett bra jobb"

Nathalie Wiklund, Konsultchef