Tillbaka | 2017-12-03 | Helsingborg | Drift/Underhåll

Bilmekaniker till verkstad i Helsingborg

För kunds räkning söker vi en driven bilmekaniker med ett stort intresse för bilar. Tjänsten startar i januari och är förlagd på dagtid. För rätt person kan det bli aktuellt med övertag till ku...

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en driven bilmekaniker med ett stort intresse för bilar. Tjänsten startar i januari och är förlagd på dagtid.
För rätt person kan det bli aktuellt med övertag till kund efter 6 månader.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär service, diagnostisering/felsökning av bilar samt att utföra åtgärder. Vid säsong för däckbyte hjälper alla till med det.

Krav

* Körkort
* Svenska i tal och skrift
* Erfarenhet av manometer

Självklart har du ett genuint bil intresse och kan bilens funktion. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från verkstad eller att du är en skicklig hemma meckare. Har du gått ett fordonsprogram eller har utbildning som flygtekniker är det meriterande.

Som person är du självgående och ser vad som behövs göras. Du är prestigelös, flexibel och är beredd på att hugga i där det behövs. Det är viktigt att du är en lagspelare som bryr dig om ditt arbete och dina kollegor.