Tillbaka | 2017-06-18 | Stockholm | Logistik/Transport

Erfaren truckförare sökes!

Vi söker nu en person som är tillgänglig från och med augusti till och med januari med eventuell förlängning till vår kund i Bandhagen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta som truckförare h...

Om tjänsten

Vi söker nu en person som är tillgänglig från och med augusti till och med januari med eventuell förlängning till vår kund i Bandhagen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta som truckförare hos vårt kundföretag.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Kunden utvecklar och säljer maskinkomponenter inom transmissioner och linjära system till nordiskt industri. Företaget har varit aktiv inom branschen sedan 1930. Vi söker nu lager- och terminalarbetare för arbete ute på kundföretaget i södra Stockholm.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt lagerarbete. Arbetet innefattar bland annat att ta emot valsar och kör in dessa med truck. Arbetet kan vid vissa tillfällen vara fysiskt tungt, så det krävs att du har en god fysik. Vi ser även att du är initiativtagande och har erfarenhet inom lager/industri sedan tidigare.
Arbetet kommer kräva att du är noggrann, samtidigt som du kan prestera i den takten som förväntas.
Arbetstiderna är måndag-fredag dagtid.

Krav

- Truckkort A+B
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift
- Noggrann & Ansvarfull
- Självgående
- Social & Positiv


Urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan!