Tillbaka | 2017-04-17 | Stockholm

Extra arbetare sökes till våra kundföretag belägna i Stockholm

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du studerar eller ha en annan huvudsakling sysselsättning på minst 50 %. Intyga gärna detta i din ansökan genom att bifoga t.ex studieintyg eller ...

Om tjänsten

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du studerar eller ha en annan huvudsakling sysselsättning på minst 50 %. Intyga gärna detta i din ansökan genom att bifoga t.ex studieintyg eller anställningsavtal.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Vi söker dig som har för avsikt att arbeta extra 2-3 dagar i veckan.
Du träffar många härliga kollegor när du är ute på uppdrag och du får chansen att knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande arbete där du får utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter på lager. Det är allt från lastning, lossning och sortering av gods för hand.

Krav

Du som söker måste vara studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
• Har goda kunskaper i det svenska språket
• God fysik

Meriterande
• Tidigare erfarenhet av lagerarbete
• Truckkort & körkort B

Som person är du driven, ambitiös, arbetsvillig och flexibel vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider. Stämmer ovanstående in på dig? Ta chansen och sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande. För dig som planerar en karriär inom transport, lager eller logistik är det här en bra chans att lära dig verksamheten från grunden.

Då vi söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. Uppdraget beräknas starta omgående. Då vi ser långsiktigt på uppdraget är det bra om du som söker har något år kvar att studera.

Logent AB gärna ser en jämställd arbetsmiljö, så vi uppskattar både manliga och kvinnliga sökanden. Inför anställningen kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.