Tillbaka | 2018-06-13 | Tingsryd | Logistik/Transport

Extra arbete Lager och produktion i Tingsryd

Vill du jobba extra inom lager / logistik och produktion? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av studier, egen företagare, pensionär, sjukskrivning? Vill du dryga ut k...

Om tjänsten

Vill du jobba extra inom lager / logistik och produktion? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av studier, egen företagare, pensionär, sjukskrivning?
Vill du dryga ut kassan med att jobba på ett spännande företag med bra lön och härliga arbetskamrater?
Kanske passar dig perfekt då du är egen företagare med lägre sysselsättning i olika perioder. Arbetstiderna kan variera dagtid, skift eller helg.
Tveka inte då, skicka in din ansökan redan idag,

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Kunden är ledande inom livsmedelsproduktion med placering i Tingsryd.

Arbetsuppgifter

På logistiksidan innebär arbetet hantering, inlastning och utlastning av gods och varor till produktionslinjen. Inom produktionen så är du en del av de olika produktionslinjerna och anvarar för att produktionen flyter på, meddelar underhåll vid ev stopp samt avhjälper mindre avbrott på egen hand.
Tjänsterna är extraanställningar, vilket innebär att du kommer ringas in vid behov. Som det ser ut nu så kan vi erbjuda 30-50% arbete / vecka. Kundens lokaler ligger i Tingsryd. Arbetet kräver planering och noggranhet samt stresstålighet.
Tjänsterna tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater!

Din profil

- Studerande, egen företagare eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Goda erfarenheter av truckkörning
- Truckkort A+B (gäller för lager och logistik). Produktionserfarenhet är klart meriterande.
- Tillgänglig för arbete minst 2-3 pass/vecka
- Vid God fysik och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
- Flexibel
- Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift

Du ska kunna ta ansvar för ditt eget handlande och snabbt kunna se lösningar på problem som kan uppstå. Att arbeta på lager är något du älskar och att arbeta hårt är inga problem. Att du har en positiv inställning och en god arbetsmoral ser vi som en självklarhet. För att trivas i rollen som konsult bör du vara nyfiken, framåt och även flexibel.

För att kunna jobba extra krävs det att du har en dokumenterad bisyssla (t.ex. studier, annat arbete eller F-skatt) på minst 50 %. Mer information om tjänsten får du vid en eventuell intervju.
Ansökningar som inte uppfyller krav på annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% undanbeds vänligen.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag.
Urvalet sker löpande!

Välkommen till oss på Logent

Om ansökan

Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning av erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef:
Zeki Meerdzanic 0703 873362 eller zeki.merdzanic@logent.se

Välkommen med din ansökan!