Tillbaka | 2018-09-11 | Malmö | Logistik/Transport

Extratjänst som Trafikadministratör – Sturup

Till kund på Sturup söker Logent studerande/med annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra som trafikadministratör.

Till kund på Sturup söker Logent studerande/med annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra som trafikadministratör.

Om tjänsten

Då arbetstiderna kan komma att variera ser vi att du är flexibel med hög tillgänglighet. Upplärningstiden kan komma att vara på heltid.
Du kommer att arbeta med uppföljning av transporter.

Om kunden

Kunden arbetar med transport och frakt av gods.

Din profil

- Studerande/ annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- B-körkort och tillgång till bil
- Tillgänglig för arbete under sommaren

Vi ser att du som söker är teoretisk lagd och är en fena på Excell, gärna med dokumenterad erfarenhet av detta. Som person är du flexibel och ansvarfull. Du har lätt för att ta till dig nya system och kommer snabbt in i arbetet för att bli självgående. För att trivas i rollen som konsult är du en positiv och social person som drivs av nya utmaningar.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag.
Urvalet sker löpande då tjänsten ska tillsättas omgående.