Tillbaka | 2017-06-26 | Borås | Logistik/Transport

Lagerarbetare med truckkort sökes!

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för truckkörning och vill arbeta i ett snabbväxande logistikföretag.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för truckkörning och vill arbeta i ett snabbväxande logistikföretag.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Logent tillämpar en lönesättning enligt kollektivavtal där våra konsulters lön bestäms av ett så kallat ”genomsnittligt förtjänstläge” framräknat för var kund. Som medarbetare på Logent behöver du därför inte börja på en lägsta lönenivå utan går direkt in på det genomsnittliga löneläget.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande konsult kan dina arbetsuppgifter variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Vi söker nu främst truckförare till vår kund i Borås/Viared. Så som de flesta truckförararbeten kan det ibland bli aktuellt att kliva av trucken och utföra andra vanligt förekommande arbeten på ett lager som plock och pack.

Krav

Vi söker dig som:
- Har truckkort B4 (Höglyftande plocktruck).Meriterande om du även har truckkort för skjutstativstruck och motviktstruck.
- Är flexibel gällande arbetstider
- Har hög arbetsmoral
- Är tillgänglig omgående

Tveka inte att skicka in ansökan.
Urval sker löpande