Tillbaka | 2017-12-05 | Upplands-Väsby | Logistik/Transport

Lagerarbetare på deltid sökes till Upplands Väsby!

Söker du jobb inom lager där arbetsuppgifterna är varierande? Har du erfarenhet av truckkörning sen tidigare och vill till en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Söker du jobb inom lager där arbetsuppgifterna är varierande? Har du erfarenhet av truckkörning sen tidigare och vill till en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi lagerarbetare som kan arbeta minst 2 dagar i veckan, till ett av våra kundföretag i Upplands Väsby.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Vår kund är en exklusiv återförsäljare av maskiner i Sverige och täcker allt inom bygg & anläggning, industri & gruvdrift. Vidare är kunden ett av världens starkaste varumärken inom denna bransch och förknippas med kvalité.

Arbetsuppgifter

I din roll som lagermedarbetare hos vårt kundföretag kommer du erbjudas en mångsidig roll där du bland annat kommer att få köra truck, packa och plocka samt lastning och lossning. Arbetet innefattar även en del tunga lyft, så du ska inte vara rädd för att ta i. Vidare består arbetet av en del dokumentation.

Som person är du serviceinriktad och har lätt att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du är även driven och nyfiken på att lära dig nya saker. Vi ser även att du gillar att arbeta i ett högt tempo.

Arbetstider: 08:30-17:30

Krav

- För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av studier eller jobb. Intyg kommer att krävas.
- Du ska vara tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan!

- Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens samt talar svenska obehindrat
- Du ska ha truckkort A+B samt en god erfarenhet av att ha kört truck(främst skjutstativ)
- Erfarenhet av att ha arbetat inom lager sen tidigare är meriterande.