Tillbaka | 2018-12-04 | Göteborg | Logistik/Transport

Lagerarbetare

Söker du jobb inom lager där arbetsuppgifterna är varierande? Har du erfarenhet av truckkörning sen tidigare så är det en merit. Då har vi jobbet för dig! I din roll som lagermedarbetare ...


Om tjänsten

Söker du jobb inom lager där arbetsuppgifterna är varierande? Har du erfarenhet av truckkörning sen tidigare så är det en merit. Då har vi jobbet för dig!

I din roll som lagermedarbetare hos oss kommer du erbjudas en mångsidig roll där du bland annat kommer att få köra truck, packa och plocka samt lastning och lossning.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se