Tillbaka | 2017-03-14 | Stockholm | Logistik/Transport

Lagersamordnare sökes till kund i Rosersberg

Vill du göra karriär inom logistikbranschen? Nu söker vi en lager- och transportplanerare för kunds räkning i Upplands väsby.

Om tjänsten

Vill du göra karriär inom logistikbranschen? Nu söker vi en lager- och transportplanerare för kunds räkning i Upplands väsby.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Företaget är en av de främsta leverantörerna inom entreprenadmaskiner och närliggande produkter. Bolaget sysselsätter omkring 380 personer och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor per år. De har 75 års erfarenhet som återförsäljare av Caterpillars produkter och i deras utbud finns över 100 maskintyper.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha hand om alltifrån returer, analysera frakthandlingar samt se till att produktiviteten är inom de mål som eftersträvas.

Krav

För att passa in i tjänsten tror vi att du har utbildning inom logistik alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.Vidare har du även god fysik då tunga lyft kan förekomma. Goda datakunskaper. Truckkort A+B. Som person är du driven, flexibel och har förmåga att se helheten.


Ansökan sker via vår hemsida. Rekryteringen pågår löpande.