Tillbaka | 2018-06-12 | Växjö | Data/IT

Logent söker data konfigurerare

Vi söker dig som har ett brinnande tekniskt intresse och vill arbeta som data konfigurerare på ett spännande IT bolag i Växjö. Arbetet är dagtid i trevliga lokaler i centrala Växjö. Du ansvarar ...

Om tjänsten

Vi söker dig som har ett brinnande tekniskt intresse och vill arbeta som data konfigurerare på ett spännande IT bolag i Växjö. Arbetet är dagtid i trevliga lokaler i centrala Växjö.
Du ansvarar för att ta emot datorer och kringutrustning, rengöra och ev kon

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter.
Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens.
Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO1400.

Om kunden

Kunden är en av Sveriges största inom sitt område och är dessutom verksamma i hela världen.

Arbetsuppgifter

Som data konfigurerare arbetar du med konfiguration av datorer som sedan ska levereras ut till kund, Arbetet går ut på att rengöra, uppdatera och installera mjukvara i datorer och kringutrustning. Du arbetar i ett team av personer som har olika ansvarsuppgifter i konfigurationen.

Din profil

Vi lägger stor vikt på personlighet och drivkraft samt social förmåga att arbeta i grupp. Arbetet är dagtid omedelbar tillsättning. Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig och som person bör du vara flexibel, pålitlig och stresstålig.

- Eget driv, självständighet
- Noggrannhet
- Själv checkande, egen kontroll
- Pålitlig och ambitiös
- Känsla för pris kontra vad som ska levereras, kunna stämma av detta
- Språkmässigt bra
- Social, driven och trevlig person.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, skicka in din ansökan redan idag.
Vi tillämpar löpande urval
Välkommen med din ansökan.