Tillbaka | 2017-11-13 | Tingsryd | Logistik/Transport

Logent söker produktionsmedarbetare

Är du en duktig lagerarbetare och intresserad av ett långsiktigt uppdrag inom lager och logistik? Då är detta rätt tjänst för dig. Förutom truckkörning så är arbetets huvuduppgift är att förbat...

Om tjänsten

Är du en duktig lagerarbetare och intresserad av ett långsiktigt uppdrag inom lager och logistik? Då är detta rätt tjänst för dig.
Förutom truckkörning så är arbetets huvuduppgift är att förbatcha samt förbereda råvaror till företagets blandningsprocess enligt företagets kvalitet och säkerhets policy.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Kunden är verksam inom livsmedelsindustrin och har idag ett etablerat samarbete med fyra av världens tio största livsmedelsföretag.

Arbetsuppgifter


Arbetstiderna är belagd på 3-skift och tjänsten är i Tingsryd. Några av arbetsuppgifterna är följande:

Arbetsuppgifter:
- Arbeta med förbatchning och förberedelse av råvaror till produktion och blandning samt fastställa om fysisk kvantitet finns hemma.
- Säkerställa att rätt produkter körs fram i rätt tid till förutbestämda platser för överlämning till lager/produktion/blandning.
- Säkerställa att framtagna produkter har rätt märkning så som artikel-, batch-, och produktionsnummer.
- Aktivt arbeta med inventeringar enligt företagets policy för att säkerställa att systemsaldon överrensstämmer med det fysiska lagret.
- Arbeta efter principer att utan dröjsmål placera kyl- och frysvaror på förutbestämda platser.
- Aktivt rapportera till berörda samt arbetsledare så som lagersaldofel eller andra eventuella avvikelser som kan störa den planerade produktionen.
- Arbeta med företagets plocklistor och recept till produktion.
- Arbeta med att uppnå de mål som företaget satt samt följa företagets värderingar.
- Arbeta efter avdelningens strategiska mål vilket innebär att tillhandahålla material till och från produktion samt delta i dessa vilka arbetsinsatser som krävs.
- Följa de städ och ordningsföreskrifter som företaget angivit.
- Vid skiftbytet skall man ha förberett till sin medarbetare på bästa tänkbara vis.
- Medverka på avdelningens överlämningsmöten.

Krav

Vi söker dig som;

- Har truckkort A-B
- Är glad och positiv
- Nogrann och ansvarsfull
- Skall kunna vara tillgänglig omgående

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, skicka in din ansökan redan idag på www.logent.se