Tillbaka | 2017-10-10 | Kristianstad | Logistik/Transport

Logent söker Truckförare

Just nu söker vi efter dig som vill arbeta 5 skift som truckförare och maskinoperatör. Vi erbjuder dig en möjlighet till att skaffa dig bra erfarenhet och bra kontakter inom logistikbranschen. Låter d...

Om tjänsten

Just nu söker vi efter dig som vill arbeta 5 skift som truckförare och maskinoperatör. Vi erbjuder dig en möjlighet till att skaffa dig bra erfarenhet och bra kontakter inom logistikbranschen. Låter det intressant? Tveka inte – sök idag!

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter.
Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens.
Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO1400.

Om kunden

Vi söker nu dig som är skicklig på att köra motviktstruck och vill arbeta hos vår kund med placeringsort Hässleholm. Vi söker dig som är självgående, framåt och positiv med ett brinnande intresse för lagerarbete och truckkörning i synnerhet. Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig och som person bör du vara flexibel, pålitlig och stresstålig.

Arbetsuppgifter

Truckkörning samt köra maskinerna på arbetet.

Krav

Logent söker erfaren truckförare till vår kund i Hässleholm. I arbetet ingår också att hantera maskiner så erfarenhet av industri och maskinskötare är meriterande. Vi lägger stor vikt på personlighet och drivkrat samt social förmåga att arbeta i grupp. Arbetet är 5 skift med omedelbar tillsättning.

Vi söker dig som har:
•Mycket god erfarenhet av att dagligen har kört motviktstruck, A och B truckkort är ett krav.
•Har god industrivana.
•Drivande, positiv och initiativtagande personlighet
•Möjlighet att arbeta skift.
•Möjligheten att börja arbeta omgående

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, skicka in din ansökan redan idag.
Vi tillämpar löpande tillsättning.
Välkommen