Tillbaka | 2018-05-15 | Eslöv | Tillverkning/Produktion

Maskinoperatörer sökes med start omgående

Vi söker nu dig som vill arbeta i en spännande fabriksmiljö med varierande arbetsuppgifter! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av maskinarbete men för dig som vill utveck...

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill arbeta i en spännande fabriksmiljö med varierande arbetsuppgifter!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av maskinarbete men för dig som vill utvecklas finns möjligheter att rotera mellan olika avdelningar på fabriken och därmed bli en viktig och långsiktig resurs för verksamheten.

Vi ser att du som söker är positiv och noggrann. Produktionserfarenhet och erfarenhet inom livsmedelsindustrin är meriterande.

Du blir anställd av Logent Resurs AB och arbetar som konsult ute hos vår kund.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer du att övervaka och kontrollera produktionen. Vi ser därför att du har en viss maskinförståelse och att du är kvalitetsmedveten. Du kommer inte att vara ansvarig för reparationer däremot däremot ska du lära dig lättare omställningar. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Eftersom att truckkörning ingår i arbetet ser vi att du som söker har erfarenhet av detta, gärna i en fabriks-/industrimiljö.

Krav

- B-körkort och tillgång till bil
- Truckkort A1,A2,B1.


Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!