Tillbaka | 2018-03-11 | Malmö | Drift/Underhåll

Mekaniker till kundföretag i Malmö!

För kunds räkning söker vi nu en mekaniker. Tjänsten inriktar sig på mekanisk verkstad och börjar med en visstid som sedan är tänkt att leda till övertag hos kundföretaget.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en mekaniker. Tjänsten inriktar sig på mekanisk verkstad och börjar med en visstid som sedan är tänkt att leda till övertag hos kundföretaget.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Kunden verkar inom producerande verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker kommer du tillsammans med övrig personal att ansvara för att driften av produktionen fungerar på bästa sätt. Arbetet innebär förebyggande underhåll, reparationer samt akut underhåll. Du erbjuds en varierande och spännande roll där du kommer att vara delaktig vid nykonstruktion och utvecklingsprojekt av produktionsanläggningen.

Krav

* Certifikat för Heta arbeten
* B-körkort
* Svenska och Engelska i tal och skrift.
* Datorvana, Office-paketet

Meriterande
* Truckkort/Liftkort

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet från verkstad med vana av att arbeta med underhåll, reparation och metallbearbetning. Har du tidigare erfarenhet från producerande industri är detta meriterande.
Du har även erfarenhet av svetsning, svarvning och fräsning samt kunskaper inom mekanik och tryckluftteknik

Som person är du driven, strukturerad och arbetar proaktivt samtidigt som det är viktigt att du är flexibel och anpassningsbar för olika situationer som kan uppstå. Säkerhetstänk har du alltid med dig. Du uppskattar rak och ärlig kommunikation och trivs med att arbeta i team.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

www.logent.se