Tillbaka | 2017-01-03 | Malmö | Tillverkning/Produktion

Montörer sökes

Vi söker nu montörer till kundföretag i Malmö. Tjänsten är på heltid och förlagd under dagtid men kvällsskift kan förekomma under arbetstoppar.

Om tjänsten

Vi söker nu montörer till kundföretag i Malmö. Tjänsten är på heltid och förlagd under dagtid men kvällsskift kan förekomma under arbetstoppar.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Du kommer att arbeta som montör hos ett av våra kundföretag i Östra hamnen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att innebära montering av varierande mindre delar. Arbetet kommer kräva att du är noggrann samtidigt som det är av stor vikt att kunna prestera i den takt som förväntas.

Krav

Vi söker dig som är noggrann och självgående samtidigt som du ska ha god samarbetsförmåga. Du bör vara stresstålig då kunden periodvis går in i intensiva perioder. Är du tekniskt lagd eller har bakgrund inom teknik är detta mycket meriterande. Som person är du social, positiv och driven.

Stämmer ovan in på dig? Sök tjänsten direkt på www.logent.se.
Urval sker löpande