Tillbaka | 2018-03-08 | Malmö | Logistik/Transport

Nu söker vi erfarna truckförare!

Vi söker erfarna truckförare till våra kundföretag i Malmö med omnejd.

Om tjänsten

Vi söker erfarna truckförare till våra kundföretag i Malmö med omnejd.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Vi söker nu lager- och terminalarbetare för arbete ute på kundföretag i Malmö med omnejd.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera men innebär bland annat orderplock. Som konsult hos oss måste du även vara beredd på att hoppa av trucken och hugga i där det behövs. Då arbetet innefattar tunga lyft krävs det att du som söker är vid god fysik. Har du erfarenhet av Ledstaplare och motvikstruck är det meriterande då dessa används ute hos kund.

Krav

- Truckkort A+B
- Tillgänglig för arbete omgående.
- Körkort
- Flytande Svenska i tal och skrift

För att trivas i rollen som konsult bör du vara positiv, nyfiken, framåt och även flexibel gällande arbetstider. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Stämmer ovan in på dig? Sök tjänsten direkt på www.logent.se. Urval sker löpande!