Tillbaka | 2018-02-20 | Södertälje | Teknik/Ingenjörstjänster

Processoperatörer till AstraZeneca i Södertälje

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlö...

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Arbetstiderna är skift.

Arbetsuppgifter

Rollbeskrivning
Vi söker nya processoperatörer till PET FDI Frystorkat i Gärtuna. Uppdraget är att försörja kunderna med produkter av rätt kvalitet i rätt tid och till rätt kostnad, samt ständigt effektivisera verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår:
- Beredning
- Fyllning
- Uttag av flaskor ur frystork
- Kapsylering
- Syning
- Provtagning
- Packning
- Dokumentation
- Maskinunderhåll

Krav

Kravprofil
För detta uppdrag söker vi en mycket noggrann och ansvarstagande person. Arbetet sker i lokal med mycket hög renhetsklass vilket kräver god förståelse för hygienkraven och innebörden av kvalitativt arbete. Arbetet innebär mycket dokumentation och kräver därför mycket goda kunskaper i det svenska språket.

Fullständig gymnasieutbildning är ett krav, gärna med någon form av teknisk inriktning. Intresse och tidigare kunskap av tekniskt arbete är mycket meriterande. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat på AstraZeneca är meriterande.