Tillbaka | 2018-02-12 | Kristianstad | Ledning/Management

Säljande konsultchef till Logent Kristianstad

Logent växer och söker nu en säljande konsultchef till vårt team i Kristianstad. I rollen som konsultchef kommer du hantera många ansvarsområden och arbeta direkt mot våra olika affärsområden bemannin...

Om tjänsten

Logent växer och söker nu en säljande konsultchef till vårt team i Kristianstad. I rollen som konsultchef kommer du hantera många ansvarsområden och arbeta direkt mot våra olika affärsområden bemanning, rekrytering och logistik. Vi söker dig som har en ambition att se dig själv växa och utvecklas i företaget och därmed bli en nyckelperson i vår verksamhet. I arbetet ingår daglig kontakt med konsulter/kunder, administration/ekonomi och försäljning till både nya och befintliga kunder. Med andra ord ett mycket spännande jobb med en stor variation av arbetsuppgifter. När du inte är ute på fältet så sitter vi i toppmoderna nyrenoverade lokaler mitt i Kristianstad centrum, ett stenkast från Gallerian.
Våra ledord är glädje, motivation och framåtanda.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss kommer du ha en viktig roll i allt som berör bemanning, rekrytering och försäljning. Dina arbetsuppgifter inkluderar att lägga ut platsannonser, gallra bland ansökningar, intervjua kandidater samt anställa personal. Vidare kommer du att ha mycket kontakt med våra befintliga konsulter och kunder. Du ansvarar för att den dagliga bemanningen och verksamheten flyter på och är närmaste chef för våra anställda konsulter som är ute på uppdrag för Logent.
Du har också säljansvar till både befintliga och nya kunder.

Krav

För att klara rollen som konsultchef krävs det att du har ett starkt driv, initiativförmåga, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och känner dig trygg i att fatta snabba beslut. Då rollen är komplex med kundfokus, personalansvar och försäljning måste du som person kunna prioritera. Det är en självklarhet att du är intresserad av ledarskap, personalfrågor och försäljning. Du ska trivas med att utveckla kundrelationer och att jobba mål- och resultatorienterat. Vi tror att du har en examen inom eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR eller försäljning alternativt tidigare arbetslivserfarenheter inom något av dessa områden. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med bemanning och har erfarenhet av affärssystemet Intelliplan.
Det är högst meriterande att du kan tolka kollektivavtal och är bekant med arbetsrättslig lagstiftning.

Låter rollen som säljande konsultchef på Logent intressant? Skicka i så fall in din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!