Tillbaka | 2017-12-07 | Stockholm | Försäljning/Affärsutveckling

Säljare till Logent Bemanning

Som säljare kommer du att ingå i team med professionella, kompetenta och drivna kollegor. Du har din utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm och du kommer att tillhöra försäljningsorganisationen och...

Om tjänsten

Som säljare kommer du att ingå i team med professionella, kompetenta och drivna kollegor. Du har din utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm och du kommer att tillhöra försäljningsorganisationen och rapportera till vår Affärsutvecklingschef.
Fokus i rollen som säljare är att arbeta långsiktigt med nya affärer. Gillar du att göra affärer, är entreprenöriellt lagd och gillar att ha kul? Då ska du söka tjänsten!
Logent Bemanning växer och vi söker nu flera medarbetare för att möta våra kunders behov. Vår försäljningsorganisation kommer att byggas ut och just nu söker vi dig som vill vara med och påverka vår tillväxt positivt i Stockholmsområdet. Vi är experter inom Logistik och Industri och erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering både för kollektivanställda och tjänstemän.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetsuppgifter

Som säljare arbetar du målfokuserat och strukturerat med att bearbeta nya kunder i regionen. Du ansvarar för att bygga upp din prospektlista och sedan aktivt bearbeta kunder och därmed säkerställa kontorets nyförsäljning. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stora möjligheter att göra skillnad. Fokus i rollen som säljare är att ha ett högt driv med hög aktivitetsnivå, vad gäller nykundsbesök.

Du blir en del av en organisation som ska präglas av arbetsglädje, effektivitet och kontinuerlig utveckling. Detta innebär bland annat att vi som arbetsgivare jobbar för att skapa delaktighet och ge frihet under ansvar, uppnå mål och resultat, kommunicera ärligt och rakt även i svåra situationer, ta vara på idéer och våga gå före. Utifrån din prestation, målinriktning och intresse finns utvecklingsmöjligheter inom koncernen, exempelvis inom andra affärsområden.

Krav

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från försäljning eller från liknande roller såsom innesäljare, callcenterarbete eller arbetsuppgifter med kundkontakt och nykundsbearbetning. Meriterande är erfarenhet från bemanningsbranschen som säljare eller annan roll samt ett uppbyggt kontaktnät bland företagen i området. Du är van med att arbeta självständigt, har högt driv och hög aktivitetsnivå.

För att trivas och lyckas med försäljning tror vi att du är självgående, utåtriktad och ödmjuk.
Vill du vara med på vår framgångsresa och känner att du vill påverka din och vår framtid så ansök på www.logent.se
Tillsättning sker löpande och vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna rekrytering.