Tillbaka | 2017-01-03 | Landskrona | Logistik/Transport

Skicklig skjutstativsförare sökes till Landskrona

Nu söker vi en erfaren skjutstativsförare till kund i Landskrona! Vi söker dig som är energisk, glad och har ett brinnande intresse för lagerarbete. Att leverera med hög kvalité är en sjä...

Om tjänsten

Nu söker vi en erfaren skjutstativsförare till kund i Landskrona!
Vi söker dig som är energisk, glad och har ett brinnande intresse för lagerarbete.
Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig och som person bör du vara flexibel, pålitlig och stresstålig.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Vi söker nu dig som är skicklig på att köra skjutstativtruck och vill arbeta i ett snabbväxande logistikföretag i Landskrona.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är på heltid och främst på dagtid, men även kvällsarbete kan förekomma. Arbetet innebär plock och påfyllning med skjutstativstruck men även andra truckar används. Som konsult hos oss måste du även vara beredd på att hoppa av trucken och hugga i där det behövs. Då arbetet även innefattar tunga lyft krävs det att du som söker är vid god fysik.

Krav

- Har truckkort AB och minst 6 månaders erfarenhet av skjutstativskörning
- Tillgänglig omgående
- Flexibel gällande arbetstider
- Inte rädd för att arbeta fysiskt, då tjänsten innefattar tunga lyft
- Prestigelös

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig?
Tjänsten ska tillsättas omgående så sök redan idag, urvalet sker löpande.

www.logent.se.