Tillbaka | 2018-05-15 | Göteborg | Ledning/Management

Teamledare till lager i Göteborg

Vi söker dig som har efarenhet inom lager och logistik. Som teamledare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att leda och utveckla produktionen och därmed öka produktiviteten i det dagliga arbetet. Du k...

Om tjänsten

Vi söker dig som har efarenhet inom lager och logistik. Som teamledare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att leda och utveckla produktionen och därmed öka produktiviteten i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta med att skapa struktur och ordning. Du förväntas vara med att ta fram nya förslag och medverka till förbättringar i de nuvarande teamen men också för att öka produktiviteten.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetsuppgifter

Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är pedagogisk och är en god kommunikatör och tydlig i ditt framförande. Vidare ser vi att du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare och känner dig trygg i ditt ledarskap. Du kommer arbeta 70-75% med plock och pack, truckkörning och andra vanliga arbetuppgifter som förekommer på ett lager. Resterande tid kommer du arbeta med admin och planering.

Leda uppstartsmöten
Delta i skiftsöverlämning med föregående skifts teamledare samt arbetsledningen
Fördela arbetsuppgifter på uppstartsmötet
Förmedla intern företagsinformation
Anteckna och förmedla vidare bemanningsavvikelser

Krav

- Ledarskapserfarenhet
- Personalansvar och erfarenhet av ett operativt arbete
- Erfarenhet av att leda och utveckla ledare och team
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift