Tillbaka | 2018-05-15 | Göteborg | Ledning/Management

Teamledare till lager i Göteborg

Vi söker dig som har efarenhet inom lager och logistik. Som teamledare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att leda och utveckla produktionen därmed öka produktiviteten i det dagliga arbetet. Du komme...

Om tjänsten

Vi söker dig som har efarenhet inom lager och logistik. Som teamledare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att leda och utveckla produktionen därmed öka produktiviteten i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta med att skapa struktur och ordning. Vidare kommer du arbeta med att coacha och stötta teamledare och medarbetare i det dagliga arbetet. Du förväntas vara med att ta fram nya förslag och medverka till förbättringar i de nuvarande teamen men också för att öka produktiviteten.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetsuppgifter

Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är pedagogisk och är en god kommunikatör och tydlig i ditt framförande. Vidare ser vi att du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare och känner dig trygg i ditt ledarskap samt att du har erfarenhet av att arbeta med större arbetsgrupper. Du har ett tydligt ledarskap och har förmågan att arbeta både operativt och strategiskt samtidigt som du är mål och resultatinriktad. Vi ser även att du har en god analytisk förmåga med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Viktigt är att du har initiativförmåga kan driva ditt arbete självständigt. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i produktion är stimulerande.

Krav

- Minst 5-10 års erfarenhet från en ledande position inom lager och logistik
- Personalansvar och erfarenhet av ett operativt arbete
- Flera års erfarenhet av att leda och utveckla ledare och team
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift