Tillbaka | 2018-04-18 | Södertälje | Logistik/Transport

Timkonsulter till Förrådet AstraZeneca

Avdelningsbeskrivning Inom Sweden Operations finns sju tillverkningsavsnitt, s.k. Process Execution Team (PET). Du kommer arbeta med att stödja dessa samt även våra centrala underhållsfunktioner...

Om tjänsten

Avdelningsbeskrivning
Inom Sweden Operations finns sju tillverkningsavsnitt, s.k. Process Execution Team (PET). Du kommer arbeta med att stödja dessa samt även våra centrala underhållsfunktioner - ett arbete som är utåtriktat, innefattar mycket dator- och systemhantering samt går i snabb takt.

Förrådet Gärtuna söker utökning av timkonsulter med truckkort för att kunna bemanna vid arbetstoppar eller vid sjukdom

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid med skift-arbetstid.
Du som söker behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Om kunden

Rollbeskrivning
Arbetet som förrådsoperatör innebär att du godsmottar, förrådsför, dispenserar och servar tillverkningsavsnitten med produktionsmaterial. Avdelningen erbjuder dig ett omväxlande, stimulerande och utvecklande arbete som bedrivs med ett stort eget ansvar.
Du kommer i huvudsak att arbeta med truckkörning, godsmottagning i våra förrådssystem (SAP), samt övrig logistikhantering till produktionen. Dessutom kommer du att medverka i avdelningens utvecklings- och förbättringsarbete varför erfarenhet av LEAN-arbete är meriterande.

Arbetsuppgifter

Kravprofil

• Tidigare erfarenhet av arbete i datoriserat förrådsystem (SAP) eller liknande samt truckbehörighet A1-4+B1-4.
• Du ska obehindrat kunna läsa och skriva på svenska för att kunna följa våra rutiner och standarder som styr arbetet.
• Vi ser att du har goda datakunskaper.
• Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Krav

Framgångsfaktorer
Som person har du stort sinne för ordning och reda. Du är noggrann och tar gärna egna initiativ samt har lätt för att samarbeta i grupp.
Då arbetet innebär många tvärfunktionella kontakter med övriga förråd, produktionspersonal och supportfunktioner är det ett krav att du har hög fokus på service och kan sätta kunden i centrum.

Övriga önskvärda kvalifikationer
• Kunna uttrycka sig i både tal och skrift på engelska
• Förmåga och vilja att arbeta i team
• Förmåga och vilja att arbeta med ständiga förbättringar
• Förmåga och vilja att arbeta med standardiserat arbetssätt och följa GMP