Tillbaka | 2018-01-17 | Södertälje | Logistik/Transport

Timkonsulter till Förrådet AstraZeneca

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlö...

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid med skift-arbetstid.
Du som söker behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Arbetsuppgifter

Rollbeskrivning
Som Förrådsoperatör på Förrådet inom Logistikflödet, Snäckviken ansvarar du för hantering och transporter av läkemedel. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av inkommande och utgående gods av läkemedel/material. Dina arbetsuppgifter och hantering av läkemedel ställer krav på att du är noggrann, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Skift förekommer.
• Dispensering på förrådet
• Mottagning av material
• Kontroll av dokumentation och material
• Trucktransporter/vägning av material/avleverans
• Rengöring av utrustning och lokaler

Allt arbete dokumenteras i batchprotokoll eller annat tillverkningsunderlag. Produktionsavvikelser dokumenteras i avvikelserapport. I alla förrådsoperatörers arbete ingår också att medverka till ständiga förbättringar inom avsnittet.

Krav

Kravprofil
Du som söker skall ha minst gymnasiekompetens och vara flytande i svenskaspråket tal och skift. Du har tidigare arbetat inom industri och produktion och det är starkt meriterande om du arbetat på AstraZeneca tidigare eller inom läkemedelsbranschen. Du bör ha erfarenhet av GMP och LEAN då det är arbetssätt som genomsyrar hela AstraZeneca. Du som söker måste ha truckkort A1-4+B1-4 och det är meriterande om du arbetat i SAP tidigare. Viktigt att du som söker är ansvarstagande och serviceinriktad då arbetet som förrådsoperatör ställer krav att hantera kunder, leverantörer och andra instanser inom AstraZeneca.

Krav är även annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.