Tillbaka | 2017-05-16 | Kristianstad | Försäljning/Affärsutveckling

Vi söker en regional säljare till Kristianstad

Vårt affärsområde Bemanning växer och vi söker nu flera medarbetare för att möta våra kunders behov. Vår försäljningsorganisation kommer att byggas ut och just nu söker vi dig som vill vara med och på...

Om tjänsten

Vårt affärsområde Bemanning växer och vi söker nu flera medarbetare för att möta våra kunders behov. Vår försäljningsorganisation kommer att byggas ut och just nu söker vi dig som vill vara med och påverka vår tillväxt positivt i Norra Skåne/Småland. Vi är experter inom Logistik och Industri och erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering både för kollektivanställda och tjänstemän.
Som Regional säljare kommer du att ingå i team med professionella, kompetenta och drivna kollegor. Du har din utgångspunkt från vårt kontor i Kristianstad och du kommer att tillhöra försäljningsorganisationen och rapportera till vår Affärsutvecklingschef.
Fokus i rollen som Regional säljare är att arbeta långsiktigt med nya affärer varvat med utveckling av befintliga affärer. Gillar du att göra affärer, är entreprenöriellt lagd och gillar att ha kul? Då ska du söka tjänsten!

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetsuppgifter

Som regional säljare arbetar du mål fokuserat och strukturerat med att bearbeta nya kunder i regionen. Du ansvarar för att bygga upp din prospektlista och sedan aktivt bearbeta kunder och därmed säkerställa regionens nyförsäljning. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stora möjligheter att göra skillnad och bidra till vår fortsatta framgång.

Krav

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från försäljning eller från liknande roller eller arbetsuppgifter med kundkontakt. Meriterande är erfarenhet från bemanningsbranschen som säljare eller annan roll.
Du har ett uppbyggt kontaktnät med företag i Norra Skåne/Småland. Du är en person som är driven, prestigelös, självgående och trivs med att arbeta uthålligt i team med andra medarbetare.


Vill du vara med på vår framgångsresa och känner att du vill påverka din och vår framtid så ansök på www.logent.se
Tillsättning sker löpande