Tillbaka | 2017-01-11 | Landskrona | Logistik/Transport

Vi söker två erfarna materialhanterare för längre uppdrag i Landskrona

Vi söker två erfarna materialhanterare som ska hantera flödet av vindkraftstorn och produktionsmaterial. Tjänsterna innebär både travers- och truckkörning varför truckkort och traverskort är ett krav....

Om tjänsten

Vi söker två erfarna materialhanterare som ska hantera flödet av vindkraftstorn och produktionsmaterial. Tjänsterna innebär både travers- och truckkörning varför truckkort och traverskort är ett krav. Arbetet ställer krav på ett utbrett säkerhetstänk och förmåga att agera lugnt trots ett högt arbetstempo. Det här är två spännande tjänster som vid uppdragets slut eventuellt kommer att leda till övergång till kund.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. Vår kund är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen med drygt 15 000 anställda. I Landskrona finns kundens ståltornsfabrik och produktionsanläggning med 200 anställda där vindkraftstorn serietillverkas.

Arbetsuppgifter

Som materialhanterare kommer du att hantera flödet av vindkraftstorn och produktionsmaterial. Du kommer att arbeta i 2-skift och vi ser att du har arbetat med materialhantering några år och att du är självsäker och självgående i din yrkesroll. Du ska ha mycket god förmåga att planera i ditt arbete och bland dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i SAP och MS Office och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare.

Krav

B-körkort
Erfarenhet av traverskörning (traverskort)
Erfarenhet av truckkörning (truckkort)
Datavana


Tillträdesdag
Omgående


Urvalet sker löpande.