Nathalie Wiklund, Konsultchef

Nathalie är konsultchef vilket innebär att hon dagligen har kontakt med både kunder, bemanningskonsulter och arbetssökande. Hon har därmed en viktig roll i allt som berör bemanning och rekrytering och utveckling av befintliga kunduppdrag.

Berätta om ditt jobb!
Min tjänst som konsultchef spänner över ett brett område och innehåller många olika arbetsuppgifter såsom rekrytering, personalansvar och kundkontakt. I huvudsak består min roll av att vara chef för våra duktiga bemanningskonsulter och att vara leveransansvarig gentemot våra kunder.

Vad gjorde du innan du började arbeta på Logent?
Jag studerade personalvetenskap och tog min examen i januari 2015. När jag var student arbetade jag extra med bemanningsplanering i ett annat företag och den erfarenheten gav mig mersmak och gjorde att jag ville satsa vidare inom området. Dagen efter jag avslutade mina studier började jag på Logent!

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut för dig?
Det fantastiska med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik! Men i grund och botten handlar mitt arbete om att matcha rätt konsult till rätt kund/uppdrag. I mitt jobb ingår bland annat att skriva annonser, intervjua tänkbara konsulter, ta referenser och anställa.

Vad gillar du mest med ditt arbete? 
Jag får jobba med mina kunder, konsulter och kollegor precis så som jag vill. Jag uppmuntras att våga och det gör att jag varje dag har både viljan och energin att göra ett bra jobb! Det som gör att jag trivs på jobbet är alla härliga kollegor, de varierande, stimulerande och utmanade arbetsuppgifterna samt kontakten med både konsulter och kunder.

Vad är den största utmaningen med ditt arbete? 
Att vara ledare för bemanningskonsulter handlar till stor del om att leda på distans. Jag träffar inte våra konsulter dagligen och det förväntas att konsulterna kan sköta sina uppdrag självständigt. Ytterligare en utmaning är att få tiden att räcka till.

Hur ser du på utvecklingsmöjligheterna i företaget?  
Utvecklingsmöjligheterna på Logent är många.  Ser jag till mig själv lär jag mig någonting nytt varje dag. Det bästa med mitt jobb är alla människor jag möter, i varje nytt möte tycker jag det alltid finns någonting nytt att lära.

Visa som: