Daniel Szirányi förstärker Logent Groups koncernledning

Kunder och Kollegor, Jag kan glädjande berätta att Daniel Szirányi kommer att förstärka vår koncernledning, genom att bli ansvarig för Logent Group Business Development och som VD för Logent Consulting.

Daniel kommer att ansvara för strategisk försäljning och fokusera på att accelerera vår redan starka tillväxt ännu mer. Hans team kommer att ansvara för försäljning tvärs över Logent´s olika affärsområden (logistik, bemanning, tull, 4PL, Norge), utveckla relationer till våra nyckelkunder samt driva relaterad marknadsföring för hela koncernen.

Daniel tar med sig gedigna ledarskaps- och industriella erfarenheter från Daimler i Stuttgart, Tyskland, där han arbetade i sex år och blev ställföreträdande avdelningschef för lokalisering av fabriker för Mercedes-Benz personbilar samt utveckling av supply chain strukturer.

Därefter flyttade han tillbaka till Göteborg och har sedan tio år arbetat på det globala managementkonsultbolaget Accenture. På Accenture var Daniel främst verksam inom inom bil- samt verkstadsindustri runt om i Europa och var medlem i Accentures globala kärnteam inom Automotive. Hans funktionella expertis har under denna tid främst fokuserat på operations/supply chain strategy, försäljningseffektivitet och affärsutveckling. Under sin tid på Accenture har Daniel också ansvarat för den nordiska versamheten för supply chain strategi, med fokus på planering av distributionsnätverk, lageroptimering och footprint. Daniels senaste position på Accenture var Senior Strategy Principal inom Accenture Strategy Operations europeiska kärnteam med ansvar för kunder samt relaterade förbättringsprogram globalt.

Daniel har en civilingenjörsexamen från Chalmers Tekniska Högskola samt en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg.

Jag ser verkligen fram emot att välkomna Daniel till Logent-teamet och är övertygad om att vi gemensamt kommer utveckla Logent på ett mycket framgångsrikt sätt!

Mats Steen

VD Logent Group
mats.steen@logent.se
+46-70-2338302

Daniel Szirányi kan nås på Daniel.sziranyi@logent.se och +46-73-6990547

Visa som:
Ladda fler inlägg