Tillväxten fortsätter – vi öppnar nytt kontor i Kristianstad

I oktober öppnar vi nytt kontor i Kristianstad för att möta den stora efterfrågan från våra kunder inom affärsområde bemanning.

Vi behöver finnas där våra kunder är etablerade och för att möta den stora efterfrågan hos våra kunder öppnar Logent nytt kontor i Kristianstad. Vi välkomnar samtidigt flera nya medarbetare. Fr.om oktober månad finns vi med kontor i centrala Kristianstad, Nya Boulevarden 10, vid Stora Torg.

Våra medarbetare på Kristianstad-kontoret är:

Fredrik Andersson är ny distriktschef i Kristianstad och Hässleholm. Fredrik har tidigare varit ansvarig för Södra Götaland på Adecco och han har tidigare arbetat som VD och ansvarig på olika företag. Fritidsintressen är familjen, havet, karate och gymträning, trädgårdsskötsel, fixa goda middagar och motorcykeln.

Jessica Gunnarsson är ny konsultchef på vårt nya kontor i Kristianstad. Jessica har varit egen företagare och tidigare även arbetat med personal, försäljning och rekrytering på olika företag. Fritidsintressen är: familj och träning, att resa och upplevelser tillsammans med familj och vänner.

Cristian Castro är säljare. Cristian har tidigare varit account manager på NCH Lubricants samt  PostNord, med ansvar för SME segmentet i hela Sverige. Han har också erfarenhet från dagligvaruhandeln, som avdelningsansvarig på ICA Maxi Special. Fritiden spenderas med sambon och de två små döttrarna och hunden. Cristian gillar också att umgås med vänner och resa.

Bengt Roth är ny Regional Säljare. Bengt har bred erfarenhet inom försäljning, bl.a efter många år inom hemelektronikbranschen och som säljare och företagssäljare på Hedin Bil, Tofta Bil och Dahlqvists Bil. Fritidsintressen är bl.a att umgås med familj och vänner, motionera och musik.

 

Fredrik Andersson: ”Jag ser mycket fram emot min nya utmaning. Med mina tidigare erfarenheter som VD och ansvarig på olika företag och från Adecco tror jag att jag kan tillföra mycket till Logents framtidsresa. Jag valde att gå vidare till Logent då jag tycker att företaget är i en spännande tillväxtfas med många intressanta kunder och affärsmöjligheter.”

För mer information, kontakta Patrik Nielsen, affärsområdeschef Bemanning och Rekrytering, tel. + 46 725 24 94 03, e-mail: patrik.nielsen@logent.se

 

 

 

 

Visa som:
Ladda fler inlägg