Slide
Logent är marknadsledande inom kontraktslogistik i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett unikt och brett tjänsteutbud där vi strävar efter ständiga förbättringar genom robusta operativa processer och fokus på starkt ledarskap. Vi är på en häftig tillväxtresa och ser ett fortsatt starkt intresse för våra tjänster.

Logent har nu fått äran att etablera och driva Beijer Byggs nya centrallager i Eskilstuna. Det nya lagret är en 65 000 kvadratmeter stor byggnad som inkluderar den senaste tekniken. På ett innovativt sätt kombinerar vi ett konventionellt lager med automationslösningar för att uppnå en oslagbar servicenivå.

Lediga tjänster

Truckförare med hög kompetens till Beijer, Logent

Vi ser att du är en erfaren truckförare med praktisk erfarenhet från körning av till exempel fyrvägstruck, skjutstativtruck eller motvikttruck.

För att kunna ta en plats i teamet som skall se till att kundens varor levereras i tid och i det skick som konsumenterna förväntar sig, krävs det att du är en skicklig truckförare med mångårig erfarenhet av lyft och lastning av otympliga och skrymmande kollin. Du skall ha kört de truckar som nämns i texten ovan och veta hur dessa fungerar i praktiken.

Slide 1
Logistik, kontraktslogistik

Beijer Byggmaterial är en av Sveriges ledande aktörer för försäljning av byggmaterial i första hand mot proffssegmentet. Bolaget har haft en kraftig tillväxt de senaste åren och omsatte 2022 ca 10 miljarder SEK.

Beijer var i behov av en ny centrallagerlösning för att säkerställa framtida tillväxt och leveransförmåga. Logent fick uppdraget att designa, implementera och drifta det nya centrallagret i Eskilstuna.

Partnerskapet mellan Beijer och Logent har resulterat i utvecklingen av ett toppmodernt och framtidssäkrat centrallager med automation, tågförbindelse och solceller mm. Anläggning är under uppförande och beräknas tas i drift Q1 2024

Följ oss på våra sociala medier för att följa bygget av lagret