Staffing & Recruitment

Ledande bemannings- och rekryteringspartner

Våra tjänster inom bemanning, rekrytering och interim tillhandahålls av erfarna logistik och HR-specialister, där våra kunder kan räkna med betydande kostnadsfördelar och kontinuerlig utveckling.

Vi är specialister på bemanning inom lager, distribution, industri och erbjuder rekrytering av chefer och specialister inom supply chain management, inköp och logistik.

Bemanning

Startpage_bemanning

Vi erbjuder en bemanningslösning som skapar flexibilitet i både kapacitet och kostnadsbas för våra kunder. Vi nyttjar våra teknologiska lösningar som effektiviserar vardagen åt er som kund. Vi är specialister inom logistik och industri, med ett ledande erbjudande av bemanning inom lager, logistik och produktion.

  • Flexibel bemanning
  • Strategisk bemanning
  • Social hållbar bemanning
  • Bemanningspool (både Kollektivanställda och Tjänstemän)

Rekrytering

jobb_search

Vi erbjuder en företagsanpassad och kompetensbaserad rekryteringsprocess för att säkerställa en tidseffektiv och träffsäker attraktionsmetod. Vi garanterar kvalitet och personligt bemötande genom hela processen där vi har ditt arbetsgivarvarumärke och kandidatupplevelsen i fokus.

  • Second opinion, oberoende och objektivt beslutsunderlag vid intern rekrytering
  • Search & headhunting, aktivt uppsökande och systematisk rekryteringsmetod

Interim

startpage_consulting

Vi hjälper dig lösa ett tillfälligt behov av ledare med viss kunskap och expertis under en tidsbegränsad period genom vårt nätverk av erfarna interimskonsulter.

Kontakta oss

Erik Skotte
VD – Affärsområdeschef Logent Bemanning & Rekrytering
+46 (0) 766 23 23 52
erik.skotte@logent.se

Alexander Boschetto
Försäljningschef Bemanning
+46 (0) 709 59 19 40
alexander.boschetto@logent.se