Bemanning & Rekrytering

Våra tjänster inom bemanning och rekrytering tillhandahålls av erfarna logistik och HR-specialister, där våra kunder kan räkna med betydande kostnadsfördelar och kontinuerlig utveckling. Vi är specialister på bemanning inom lager, distribution, industri och erbjuder rekrytering av chefer och specialister inom supply chain management, inköp och logistik.

Bemanning

 • Teknologiska lösningar som effektiviserar vardagen åt er som kund
 • Nischade inom logistik och industri
 • Ledande leverantör inom lager, logistik, industri och produktion
 • Kontinuerlig inhyrning med återkommande konsulter.
 • Minimerad administration då vi hanterar personalplaneringen
 • Minskade upplärningstider genom vår rotationsmodell
 • Vi garanterar kompetent personal utifrån era behov
 • Vi skapar en rekryteringsbas åt kunden
 • Marknadens mest motiverade personal
 • Reducerad kostnad
 • En möjlighet att ta ansvar för att skapa ett bättre samhälle för alla
 • Dedikerad pool bestående av konsulter med industri och logistikerfarenhet. Kort inställelsetid med kompetenser som löser akuta/kortsiktiga behov

Vill du veta mer får du gärna kontakta oss

Rekrytering

Vi erbjuder en företagsanpassad och kompetensbaserad rekryteringsprocess för att säkerställa en tidseffektiv och träffsäker attraktionsmetod. Vi garanterar kvalitet och personligt bemötande genom hela processen där vi har ditt arbetsgivarvarumärke och kandidatupplevelsen i fokus.

När ditt företag rekryterar på egen hand kan vi erbjuda dig ett oberoende och objektivt beslutsunderlag. Vi genomför en kompetensbaserad utvärdering och kvalificerad personbedömning där vi analyserar dina sökanden i relation till tjänstens kravprofil gällande begåvning, personlighet och motivation.

Vår seniora konsult har gedigen erfarenhet av search & headhunting och ett stort kandidatnätverk av profiler inom inköp och logistik. Search är en aktivt uppsökande rekryteringsmetod där man systematiskt genomsöker marknaden och som lämpar sig för top management, chefer och specialister där kontakt sker diskret.

Vi hjälper dig lösa ett tillfälligt behov av ledare med viss kunskap och expertis under en tidsbegränsad period genom vårt nätverk av erfarna interimskonsulter.

Vill du veta mer får du gärna kontakta oss

H&M är ett ledande globalt modeföretag med starka värderingar och en tydlig affärsidé. Logent har ett mångårigt samarbete med H&M i Norge (DC och H&M Online).

Logent är idag prioriterad leverantör för H&Ms centrallager i Oslo dit vi levererar personal med dagsvariationer mellan 2 och 150 personer beroende av försäljningsnivå i butikerna dagen innan. Logent levererar även personal till butikerna under högsäsong.

Daniel Wellington är en av världens största klocktillverkare och har på kort tid blivit ett välkänt varumärke. Logent har ingått ett sammarbete med Daniel Wellington där vi levererar bemaningspersonal till deras centrallager i Uppsala. Flexibilitet för att täcka stora behov under korta perioder, exempelvis Black Friday, är viktigt för att nå framgång inom e-handels branschen.

AJ Produkter är en av de största leverantörerna inom inredning till skola, lager och industri. AJ produkter har funnits i över 40 år och erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris.

Logent har varit AJ produkters huvudleverantör av bemanningspersonal i över fyra år och tillgodoser en hög nivå av flexibilitet i kombination med kvalificerad personal. ”Logent ger oss alltid hög service, kompetenta konsulter och hög flexibilitet” säger Fredrik Emilsson Lagerchef Halmstad på AJ Produkter.