Maskinoperatörer till stor kund söder om Stockholm

Om tjänsten Som maskinoperatör hos vår kund kommer du att arbeta med alla steg i kundens tillverkningsprocess. Du kommer bland annat att övervaka, kontrollera, kvalitetstesta och dokumentera ditt arbete. Vi ser därför gärna att du har en maskinförståelse, ett tekniskt intresse och att du är kvalitetsmedveten. I arbetet ingår även att bidra till förbättringar och att själv aktivt arbeta för att skapa en god och säker arbetsmiljö.
Som person tror vi därför att du är flexibel, målinriktad och mycket noggrann. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Du bör även vara ansvarstagande, självgående och duktig på att samarbeta.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig i 6 månader med goda möjlighet till förlängning.
Som maskinoperatör arbetar du skift hos vår kund. Om kunden Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Din profil Vår kund är belägen strax söder om Stockholm. Hos kunden får du möjligheten att utvecklas, arbeta med härliga kollegor och öka dina tekniska kompetenser samt att arbeta i en global och spännande miljö.

Om ansökan • Relevant utbildning och arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen (se ovan)
• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
• Förmåga och vilja att arbeta i team
• Förmåga och vilja att arbeta med ständiga förbättringar
• Förmåga och vilja att arbeta med standardiserat arbetssätt
• Hög social kompetens
• Det är också meriterande med truckkort A1-4 + B1-4

Maskintekniker till AstraZeneca

Om tjänsten Nu söker BFS på AstraZeneca dig som är intresserad av ett spännande konsultuppdrag. Vi söker dig som är driven, engagerad och tekniskt kunnig. Du är praktiskt lagd och är mycket intresserad av mekanik, automation och tillverkande industri. Du har ett kvalitetstänk, där du ser positivt på att arbeta proaktivt med underhåll och förbättringsarbete enligt TPM modellen (lean). Om kunden Din spelplan
BFS (Blow Fill Seal) består av cirka 350 medarbetare som arbetar med hela tillverkningsflödet av läkemedel. De har många olika linjer som arbetar med beredning, fyllning och packning. BFS använder robotteknik, servo drivning och automation, vilket innebär att de har många olika maskiner som behöver fungera optimalt. Som maskintekniker är du en del av en framgångsrik underhållsorganisation, där du ansvarar för underhåll, förvaltning och modifieringar av produktionens utrustning. Du kan även komma att arbeta med montering och uppstart av nya planerade linjer.

Du arbetar dagligen med förbättringsarbete och är en person som ser möjligheter. Du har ett säkerhetstänk och brinner för kvalitet. Tjänsten som maskintekniker på BFS kan vara från dagtid-nattskift med 2, 3, 4 eller 5-skift. Din profil Din roll
Din roll är att stödja drift och att utföra underhåll av maskiner/anläggningar och bidra till en hög teknisk tillgänglighet inom detta avsnitt. Dina huvudarbetsuppgifter är:
· Utföra service, felsökning och reparation.
· Genomföra förebyggande underhåll under planerade produktionsstopp.
· Problemlösning och förbättringsarbete kopplat till produktionen.
· Medverka i och självständigt driva mindre underhållsrelaterade arbeten och projekt.
· Medverka i förbättringsarbete och framtagning av aktiviteter för att utveckla verksamheten.
· Återrapportering och administration kring genomfört underhållsarbete i produktionssystem.
· Arbetet innebär täta tvärfunktionella kontakter och samarbete med hela produktionsflödet och personer från närliggande stödfunktioner. Du är därför en serviceinriktad och flexibel person.

Kvalifikationer:
· Gymnasieutbildning, gärna från MTG eller annan teknisk inriktning (exempelvis mekanik, automation, industri & teknik och/eller reglerteknik)
· Meriterande är att du har eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, processteknik eller robotteknik, men du har även praktisk erfarenhet inom teknik (minst 1-2 år).
· Krav är att du är har arbetslivserfarenhet inom maskintekniskt underhåll. Du har gärna erfarenhet som maskintekniker, flygmekaniker, bilmekaniker eller likvärdigt.
· Vi ser att du som söker har erfarenhet av automation, underhåll och är kunnig inom både styr, regler, automationssystem eller andra relevanta produktionssystem.
· Meriterande är att tidigare ha arbetat inom läkemedelsindustri och enligt GMP.
· Du är en van att administrera/rapportera ditt dagliga arbete och besitter god datorkunskap. I rollen som maskintekniker tar du del av instruktioner genom att läsa SOP:ar och du rapporterar ditt arbete samt eventuella avvikelser i produktionssystem (bland annat SAP).
· Meriterande är att ha kunskap om olika typer av processer (t.ex LEAN) och/eller industriella projekt.
· Du behärskar svenska och engelska flytande såväl i tal som i skrift.

Framgångsfaktorer:
Som person är du strukturerad, självständig och har lätt för att samarbeta. Du har initiativförmåga och kan leda dig själv och tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är flexibel, drivande och tycker att pulsen i produktion är stimulerande.

Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med skift-arbetstid. Om ansökan

Processoperatörer till kund i södra Stockholm

Om tjänsten Är du en driven person med tekniskt intresse som har erfarenhet av att arbeta som operatör eller kanske inom lager, logistik eller industri? Då har vi jobbet just för dig!
För detta uppdrag söker vi en mycket noggrann och ansvarstagande person. Som person är du som söker även flexibel och målinriktad. Du trivs att arbeta självständigt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och fungerar bra i team. Arbetet innebär mycket dokumentation och kräver därför mycket goda kunskaper i det svenska språket.

Vi söker nu personal för ett kommande uppdrag. Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig i ca mellan 3-6 månader med goda chanser till förlängning.
Som processoperatör arbetar du skift hos vår kund.
Om kunden Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Om Logent Kunden ger dig möjligheten att utvecklas, lära dig nytt och att öka dina tekniska kompetenser.
Om ansökan Fullständig gymnasieutbildning är ett krav, gärna med någon form av teknisk inriktning.

Det är ett krav att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Beredning
• Packning
• Dokumentation
• Maskinunderhåll m.m

Maskintekniker sökes till kund i södra Stockholm

Om tjänsten Arbetsuppgifter:
I rollen som maskintekniker kommer du primärt att jobba med att felsöka, installera, serva och reparera maskiner.
Du kommer också att arbeta med underhåll, förbättringsarbeten och återrapportering.

Du som söker tror vi är en strukturerad, flexibel och självständig person som tycker om att samarbeta med andra och som drivs av att lösa problem.
Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du ser konsultrollen som rolig, inspirerande och möjliggörande för nästa steg i din karriär. Om kunden Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med skift-arbetstid. Om Logent Dina arbetsuppgifter kommer att vara av varierande karaktär med stort tekniskt fokus. Om ansökan Du kommer både att samarbeta med andra stödfunktioner och produktionsflödet så det är viktigt att vara en lagspelare.
Arbetet är mycket tekniskt så det är viktigt att du är tekniskt kunnig och lättlärd.

Du behöver också kunna prata och skriva det svenska språket obehindrat samt ha dokumenterad gymnasiekompetens.