Operatörer sökes till AstraZeneca


Din profil

På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag.

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel – Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer.

Din roll
Som operatör inom Sweden Operations är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Uppföljning och problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. Operatörer sköter driften av tillhörande utrustning inom ett avsnitt. Detta innebär förberedelser inför nya processer, övervakning under processens gång, samt avslutande åtgärder (rengöring etc.) efter avslutad process. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift. Kravprofil
• Minst gymnasiekompetens, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
• Relevant arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen, gärna inom industri och produktion, särskilt inom läkemedelsbranschen och/eller inom AstraZeneca.
• Ha mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.
• Erfarenhet av GMP och LEAN då det är arbetssätt som genomsyrar hela AstraZeneca.
• Vara kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens.
• Kunna arbeta alla typer av skift.
• Truckkort är meriterande Framgångsfaktorer
Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete. Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Laboratorieassistent till företag inom Livsmedelsproduktion

Om tjänsten Logent AB söker nu för kunders räkning en laboratorieassistent.
Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta helg och natt. Kundens lokaler ligger i Tingsryd.
Tjänsterna tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Sortering och inregistrering av prover.
• Utföra kemiska analyser samt tolkning av resultat.
• Utföra sensoriska analyser på produkt.
• Dokumentera och administrera utförda analyser.
• Frisläppa eller spärra livsmedel efter analys resultat.
• Underhåll och kalibrering av analysutrusning.

Tjänsterna är på heltid och man jobbar torsdag natt 22:00-06:00, fredag natt 20:00-09:00 och söndag 09:00-22:00.
Arbetet kräver planering och noggranhet samt stresstålighet.
Om kunden Företaget innehar en av de ledande positionerna i Sverige inom livsmedelsindustrin och expanderar kraftigt. De värdesätter gemenskap, lojalitet och respekt på sin arbetsplats Din profil Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du arbetar effektivt, strukturerat, har en förmåga att planera eget arbete och hålla tempo.
Du är flexibel, har god social förmåga och kan samarbeta i team mot uppsatta mål.
Du kommer att ha en viktig roll i teamet/skiftet gällande analysarbete, utvärdering av analysresultat och support till produktion.
Självkart behärskar du svenska i tal och skrift och har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag.
Urvalet sker löpande!

Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Om ansökan Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning av erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef:
Zeki Meerdzanic 0703 873362 eller zeki.merdzanic@logent.se

Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning av erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef:
Zeki Meerdzanic 0703 873362 eller zeki.merdzanic@logent.se

Extraarbete på fabrik!

Vi söker nu dig som vill arbeta extra men som även är flexibel och kan komma in på heltid vid höga arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb i en spännande fabriksmiljö med varierande arbetsuppgifter. Om tjänsten Du kommer att utföra diverse arbetsuppgifter på fabriken, bl.a. som maskinoperatör där du övervakar och kontrollerar produktionen. Vi ser därför att du har en viss maskinförståelse och att du är kvalitetsmedveten. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Eftersom att truckkörning ingår i arbetet ser vi att du som söker har erfarenhet av detta, gärna i en fabriks-/industrimiljö.

Detta är tjänsten för dig som vill utvecklas och ser möjligheten med att rotera mellan olika avdelningar på fabriken och därmed bli en viktig och långsiktig resurs för vår verksamhet. Om kunden Kunden har verksamhet i Arlöv och i Örtofta och därmed förväntas det att du är flexibel och kan arbeta på båda anläggningar. Din profil – B-körkort
– Truckkort A1,A2,B1.
– Annan huvudsaklig sysselsättning (minst 50%) som du ska kunna stärka med ett intyg.

Vi ser att du som söker är nyfiken, initiativtagare och proaktiv. Tidigare produktionserfarenhet och erfarenhet inom livsmedelsindustrin är meriterande.

Du blir anställd av Logent Resurs AB och arbetar som konsult ute hos vår kund.
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Extraarbetare sökes!


Om tjänsten Vill du bli en del av vår arbetsstyrka?
Nu söker vi på Logent dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för spännande extraarbete inom produktion i Torup med omnejd. Om kunden Som anställd hos Logent arbetar du som ambulerande bemanningskonsult ute hos våra kunder inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt. Din profil För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare ska du vara noggrann, ansvarstagande, flexibel och självständig. Du ska även ha en god samarbetsförmåga och inte vara rädd för att ta i. Vi ser gärna att du är tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda från 07:00 till 16:00 på vardagar.

Krav:
– Dokumenterad bisyssla (annan sysselsättning) på minst 50%.
– Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:
– Körkort och tillgång till egen bil
– Truckkort A & B
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan Urval sker löpande – Välkommen med din ansökan!

Produktions & Materialplanerare

För kunds räkning söker vi nu en person som kan ta ett helhetsansvar för supply och produktionsplanering inom ansvarsområdet i syfte att säkra optimal planering av produktion och varuförsörjningsflöden. Säkrar att företaget har rätt produkter att leverera efter kundernas behov. Säkra att servicegrad på 98% kan upprätthållas över tid utan att ge avkall på kostnads- och lageroptimering. Bidra till kontinuerlig förbättring av planeringsprocesserna och delta i funktionella/ tvärfunktionella projekt vid behov. För rätt person leder tjänsten till en Tillsvidareanställning hos kunden. Om tjänsten Vi söker dig som kan ansvara för.

• Ansvar för att produkter inom eget ansvarsområde produceras i rätt tid, i rätt mängd.

• Ansvara för försörjning av insatsvaror till produkter inom eget ansvarsområde.

• Minimera kostnader för in- och utfasning av material.

• Arbeta med kontinuerliga förbättringar inom eget ansvarsområde.

• Beslutar om körordning i fabriken.

• Initierar behov av övertidsarbete.

• Ansvarar för att relevant master data är korrekt upprättade i systemen

Dina dagliga arbetsuppgifter blir.

• Långtids- och detaljplanering av eget ansvarsområde

• Lägga beställningar och förse leverantörer av insatsmaterial med prognos och/eller leveransplan

• Parametersättning både för färdigvara och insatsvara. Parametrarna är lagernivåer och ekonomiska orderkvantiteter.

• Delta i innovationsprojekt

• Driva/Supportera Pain & Tail analyser

• I förekommande fall planera mixpallar och displaylösningar Om kunden Kunden är ett stort företag som söker en Produktions och Materialplanerare till sin verksamhet i Kungälv. Din profil Vi söker dig som har.

• Arbetat i en Supply Planning relaterad
• SAP kompetens alternativt liknande ERP-system
• Kompetens från APO-SNP och APO-PPDS eller likande planeringssystem
• Förbättringsarbete och kontinuerligt utveckla/förbättra arbetsprocesser
• Producerande bolag inom FMCG
• Dokumenterad erfarenhet av S&OP
• Erfarenhet av livsmedelsproduktion
• Produktionsekonomi
• HMS
• LEAN
• Projektledning

Vi tror att du är.

• Kund-/Serviceorienterad
• Lyhörd och duktig på att skapa goda relationer och positivt samarbete både internt och externt
• Analytisk och målinriktad
• Starkt driv och engagemang
• God kommunikationsförmåga
• Strukturerad och ansvarstagande

För att lyckas i rollen krävs mycket god analytisk förmåga och en strukturerad personlighet som kan behålla fokus under tidspress.
Civilingenjör, civilekonom eller motsvarande med minst 5 års arbetslivserfarenhet Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se