Däckservice personal i Karlskrona

Om tjänsten Är du tokig i bilar och vill få erfarenhet från arbete i verkstad? Eller har du kanske tidigare erfarenhet/utbildning inom fordon och känner dig redo för en spännande utmaning på ett modernt, välkänt och stort företag? Då tror vi att jobbet som däckservicepersonal hos vår kund i Blekinge är något för dig. Vänta inte – läs mer om jobbet nedan och ansök redan idag för din chans till intervju!
För dig som gillar bilar och vill arbeta som däckservice personal på ett av den största bilföretagen i regionen, är detta en bra möjlighet till goda referenser och erfarenheter.
Dina arbetsuppgifter kommer vara att serva verkstadsteknikerna under säsongen för däckbyten. Du ska sköta om däckhotell, tvätta däcken och fälgar, märka, mäta och registrera i ett datorsystem. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande då det är fysiskt krävande.
En av de roligaste sakerna med det här jobbet är att tempot är högt och att det råder en bra teamanda. Du kommer jobba i fina lokaler hos vår kund – som är ett mycket modernt och välkänt bilföretag i Karlskrona.

Tjänsten som däckservice personal i Karlskrona kommer att pågå under veckorna 43 – 49 och dagtid måndag – fredag.
Då Logent är ett bemanningsföretag så har vi andra kunder där din kompetens troligen kommer behövas då vi är måna om att behålla bra personal inom företaget, så se det som en inkörsport till ett fast tillsvidarearbete. Vi på Logent är måna om att våras konsulter få ett fast tillsvidare arbete snarast möjligt. Om kunden Kunden är en av de ledande bilföretagen i regionen och behöver personal förstärkning under säsongens däckbyten. Din profil Som person är du flexibel, serviceinriktad och självgående. Det är viktigt att du är noggrann och har lätt för samarbete samt att du har god fysik då det förekommer många lyft.
Tidigare erfarenhet av verkstadsarbete är meriterande men inget krav, då du har viljan att lära dig nya arbetsuppgifter.

B- körkort är ett stort plus och du måste ha goda svenska kunskaper samt ha bra datorkunskaper.

Stämmer ovanstående beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag! Urvalet sker löpande. www.logent.se
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Om ansökan
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning av erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef:
Zeki Merdzanic 0703 873 362 eller zeki.merdzanic@logent.se
Välkommen med din ansökan!