Jobba extra inom lager Bubbleroom i Borås


Om tjänsten Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill komplettera detta med ett fartfyllt lagerarbete hos ett företag med roliga produkter? Har du ett sinne för noggrannhet och trivs med att röra på dig? Då ska du söka extrajobb hos oss på Logent och Bubblerooms lager.
Som extraarbetare inom lager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara plock och pack av varor. Plockningen sker antingen med truck eller för hand och arbetet sker i högt tempo samt mot deadlines.
I din roll som extraarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
– Plock och pack
Arbetet är främst på dagtid 08:00-16:00.
– Truckkörning för dig med truckkort
– Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma
För dig som är intresserad av en karriär inom transport, lager eller logistik är det här en bra chans att lära dig verksamheten från grunden. Du träffar många härliga kollegor när du är ute på uppdrag och du får chansen att knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.

Om kunden Bubbleroom startades 2005 och är ett välkänt online företag inom mode med ett brett utbud av märkeskläder, väskor och accessoarer. Lagret är beläget i centrala Borås. Din profil Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta innebär att du antingen har ett deltidsjobb, studerar, driver eget eller är student. Vi ser gärna att du har arbetat i lager tidigare och att du har truckkort men det är inget krav.
Vidare ser vi att du som person kan klara av att anpassa dig efter rådande arbetsbelastning då det snabbt kan växla från lugnt till högt tempo. I tjänsten finns stora möjligheter till att röra på sig vilket innebär att du helst trivs med detta. Vidare är det viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att se till att kunder i slutändan får rätt produkter till sig.
Viktigt för tjänsten är:
– Att du kan arbeta minst två dagar i veckan, dagtid och har en annan huvudsaklig sysselsättning
– Behärskar svenska i tal och skrift
– Dagtid/Helg
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Klara på tel. 070-8376889 eller klara.osadji@logent.se
Välkommen med din ansökan!

Däckskiftare till vår kund Däckia

Om tjänsten Vi söker dig som vill jobba under en däckbytarsäsongen med att skifta däck hos vår kund Däckia?
Du kommer att jobba under 5 veckor med start den 15.e oktober och hjälpa kunder med skifte från sommardäck till vinterdäck.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar under dagtid, helgarbete kan förekomma. Om kunden Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 98 Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Din profil Vi söker dig som vill jobba med att skifta däck för däckhotellskunder nu när vinterdäcken ska på. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och har förmågan att ge en bra service till kunderna. Du är effektiv och noggrann.
Erfarenhet är inget krav.
B-körkort är ett krav.
Passar detta in på dig? Sök redan idag! Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Teamleader till Bubbelroom i Borås


Om tjänsten Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är pedagogisk och är en god kommunikatör och tydlig i ditt framförande. Vidare ser vi att du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare och känner dig trygg i ditt ledarskap samt att du har erfarenhet av att arbeta med större arbetsgrupper. Du har ett tydligt ledarskap och har förmågan att arbeta både operativt och strategiskt samtidigt som du är mål och resultatinriktad. Vi ser även att du har en god analytisk förmåga med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Viktigt är att du har initiativförmåga kan driva ditt arbete självständigt. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i produktion är stimulerande. Om kunden Bubbleroom startades 2005 och är ett välkänt online företag inom mode med ett brett utbud av märkeskläder, väskor och accessoarer. Lagret är beläget i centrala Borås. Din profil Som teamledare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att leda och utveckla produktionen därmed öka produktiviteten i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta med att skapa struktur och ordning. Vidare kommer du arbeta med att coacha och stötta teamledare och medarbetare i det dagliga arbetet. Du förväntas vara med att ta fram nya förslag och medverka till förbättringar i de nuvarande teamen men också för att öka produktiviteten. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan – Du har erfarenhet av personalansvar och att leda team
– Du är van att vara hands-on
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

– Om du har jobbat med ledarskap inom lager tidigare är det meriterande men ledaregenskaper och personlig lämplighet är absolut viktigast

Extrajobb inom lager

Växlande arbetsuppgifter inom lager. Exemepelvis plock, pack och truckkörning. Om tjänsten Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter.
Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens.
Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO1400. Din profil Inga specifika förkunskaper – meriterande med truckkort och truckerfarenhet men inget krav.

För att kunna jobba extra på Logent AB krävs att du har en dokumenterad bisyssla t.ex. studier på heltid eller annat jobb på minst 50 %. Arbetstiden är dag, kväll och natt.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag!

Produktions & Materialplanerare

För kunds räkning söker vi nu en person som kan ta ett helhetsansvar för supply och produktionsplanering inom ansvarsområdet i syfte att säkra optimal planering av produktion och varuförsörjningsflöden. Säkrar att företaget har rätt produkter att leverera efter kundernas behov. Säkra att servicegrad på 98% kan upprätthållas över tid utan att ge avkall på kostnads- och lageroptimering. Bidra till kontinuerlig förbättring av planeringsprocesserna och delta i funktionella/ tvärfunktionella projekt vid behov. För rätt person leder tjänsten till en Tillsvidareanställning hos kunden. Om tjänsten Vi söker dig som kan ansvara för.

• Ansvar för att produkter inom eget ansvarsområde produceras i rätt tid, i rätt mängd.

• Ansvara för försörjning av insatsvaror till produkter inom eget ansvarsområde.

• Minimera kostnader för in- och utfasning av material.

• Arbeta med kontinuerliga förbättringar inom eget ansvarsområde.

• Beslutar om körordning i fabriken.

• Initierar behov av övertidsarbete.

• Ansvarar för att relevant master data är korrekt upprättade i systemen

Dina dagliga arbetsuppgifter blir.

• Långtids- och detaljplanering av eget ansvarsområde

• Lägga beställningar och förse leverantörer av insatsmaterial med prognos och/eller leveransplan

• Parametersättning både för färdigvara och insatsvara. Parametrarna är lagernivåer och ekonomiska orderkvantiteter.

• Delta i innovationsprojekt

• Driva/Supportera Pain & Tail analyser

• I förekommande fall planera mixpallar och displaylösningar Om kunden Kunden är ett stort företag som söker en Produktions och Materialplanerare till sin verksamhet i Kungälv. Din profil Vi söker dig som har.

• Arbetat i en Supply Planning relaterad
• SAP kompetens alternativt liknande ERP-system
• Kompetens från APO-SNP och APO-PPDS eller likande planeringssystem
• Förbättringsarbete och kontinuerligt utveckla/förbättra arbetsprocesser
• Producerande bolag inom FMCG
• Dokumenterad erfarenhet av S&OP
• Erfarenhet av livsmedelsproduktion
• Produktionsekonomi
• HMS
• LEAN
• Projektledning

Vi tror att du är.

• Kund-/Serviceorienterad
• Lyhörd och duktig på att skapa goda relationer och positivt samarbete både internt och externt
• Analytisk och målinriktad
• Starkt driv och engagemang
• God kommunikationsförmåga
• Strukturerad och ansvarstagande

För att lyckas i rollen krävs mycket god analytisk förmåga och en strukturerad personlighet som kan behålla fokus under tidspress.
Civilingenjör, civilekonom eller motsvarande med minst 5 års arbetslivserfarenhet Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se