Däckskiftare till vår kund Däckia

Om tjänsten Vi söker dig som vill jobba under en däckbytarsäsongen med att skifta däck hos vår kund Däckia?
Du kommer att jobba under 5 veckor med start den 15.e oktober och hjälpa kunder med skifte från sommardäck till vinterdäck.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar under dagtid, helgarbete kan förekomma. Om kunden Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 98 Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Din profil Vi söker dig som vill jobba med att skifta däck för däckhotellskunder nu när vinterdäcken ska på. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och har förmågan att ge en bra service till kunderna. Du är effektiv och noggrann.
Erfarenhet är inget krav.
B-körkort är ett krav.
Passar detta in på dig? Sök redan idag! Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se