Däckskiftare till vintersäsongen!

Om tjänsten Som däckskiftare arbetar du med skifte av sommar- till vinterdäck, montering och balansering av däck och eventuell viss lagerhållning. Tillsammans med dina arbetskollegor ansvarar ni för att säkerställa hög kvalitet och är en del av det dagliga flödet. Anställningen är ett konsultuppdrag och sträcker sig mellan 3-6 månader, med chans till förlängning. Om kunden Som anställd hos Logent kommer du ingå i ett team som arbetar ute hos kund. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.
Din profil För att lyckas i rollen som däckskiftare är det viktigt att du är bilintresserad och har kunskap om de material och verktyg som används vid däckskifte samt lagning av punktering. Du ska även ha en god sammarbetsförmåga, vara noggrann, ansvarstagande och inte vara rädd för att ta i. Under högsäsong arbetar du i ett intensivt tempo varav det är viktigt att du även är stresstålig.

Krav:
– Svenska i tal och skrift
– Tidigare erfarenhet av däckskifte

Meriterande:
– Kunna laga en punktering Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!