Erfaren truckförare sökes


Om tjänsten Som anställd hos Logent arbetar du som ambulerande bemanningskonsult ute hos våra kunder inom ett överenskommet tjänstgöringsområde och arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Arbetsuppgifterna kan bland annat innefatta:
– Truckkörning
– Inlagring fysiskt och digitalt
– Utplock fysiskt och digitalt

Tillsammans med dina arbetskollegor ansvarar ni för att säkerställa hög kvalitet och är en del av det dagliga flödet. Anställningen är ett konsultuppdrag och sträcker sig mellan 3-6 månader, med god chans till förlängning. Om kunden För kunds räkning söker vi personer som kan köra truck och arbeta fysiskt med vanligt förekommande lager- och logistikuppgifter i Malmö med omnejd. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum. Din profil För att lyckas i rollen som truckförare ska du vara noggrann, ansvarstagande, flexibel och självständig. Du ska även ha en god samarbetsförmåga och inte vara rädd för att ta i. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav
– Truckkort A1-4 & B1-3
– Behärskar svenska i både tal och skrift

Meriterande
– Arbetslivserfarenhet inom området, främst truckkörning med erfarenhet av motvikt (B1), skjutstativ (B3) och ledstaplare (A2), då det är vanligt förekommande truckar som våra kunder använder.
– B körkort och tillgång till egen bil
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!