Extra arbetare sökes till kund i Uppsala!

Om tjänsten Är du en person som är ansvarsfull, driven, flexibel och känsla för kvalite? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi medarbetare som vill jobba extra vid sidan om sina studier ca 2-3 dagar i veckan på vår kunds lager i Uppsala. Hos oss erbjuder vi ett jobb med härliga kollegor och en utvecklande samt spännande arbetsplats.

För att kunna vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50 %. Du kommer att vara anställd av Logent och uthyrd som konsult till vårt kundföretag som är stationerad i centrala Uppsala. Arbetsuppgifterna kommer bestå av sedvanligt lagerarbete som innebär att du kommer att arbeta med plock, pack och kvalitetssäkring Din profil Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är driven och flexibel. Vidare ser vi att du som person kan klara av att anpassa dig efter rådande arbetsbelastning då det snabbt kan växla från lugnt till högt tempo. Du behärskar det svenska talet mycket väl i tal och skrift. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt att du är tillgänglig för jobb minst 3 dagar i veckan. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se
Om ansökan Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!