Extraarbete på fabrik!

Vi söker nu dig som vill arbeta extra men som även är flexibel och kan komma in på heltid vid höga arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb i en spännande fabriksmiljö med varierande arbetsuppgifter. Om tjänsten Du kommer att utföra diverse arbetsuppgifter på fabriken, bl.a. som maskinoperatör där du övervakar och kontrollerar produktionen. Vi ser därför att du har en viss maskinförståelse och att du är kvalitetsmedveten. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Eftersom att truckkörning ingår i arbetet ser vi att du som söker har erfarenhet av detta, gärna i en fabriks-/industrimiljö.

Detta är tjänsten för dig som vill utvecklas och ser möjligheten med att rotera mellan olika avdelningar på fabriken och därmed bli en viktig och långsiktig resurs för vår verksamhet. Om kunden Kunden har verksamhet i Arlöv och i Örtofta och därmed förväntas det att du är flexibel och kan arbeta på båda anläggningar. Din profil – B-körkort
– Truckkort A1,A2,B1.
– Annan huvudsaklig sysselsättning (minst 50%) som du ska kunna stärka med ett intyg.

Vi ser att du som söker är nyfiken, initiativtagare och proaktiv. Tidigare produktionserfarenhet och erfarenhet inom livsmedelsindustrin är meriterande.

Du blir anställd av Logent Resurs AB och arbetar som konsult ute hos vår kund.
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!