Kvalitetsmedveten lagerarbetare sökes!


Om tjänsten Som lagermedarbetare arbetar du med orderplock(utan truck) samt gör utskick och tar emot returer. Tillsammans med dina arbetskollegor ansvarar ni för att säkerställa hög kvalitet och är en del av det dagliga flödet. Arbetet är förlagt på dagtid måndag-fredag kl. 08.45-17.15. Anställningen är ett konsultuppdrag och sträcker sig mellan 3-6 månader, med chans till förlängning.
Om kunden Som anställd hos Logent kommer du ingå i ett team som arbetar ute hos kund. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Din profil För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du ska även ha en god samarbetsförmåga och inte vara rädd för att ta i. Det är även viktigt att du har lätt för att lära och snabbt kan bli självgående.

Krav:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Truckkort

Vi kommer lägga vikt på personlig lämplighet Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!