Lager- och logistikanalytiker sökes till modernt energiföretag

Om tjänsten I din roll som Lager- och Logistikanalytiker tillhör du avdelningen Varuförsörjning Marknad som huvudsakligen har till uppgift att stödja de svenska bolagen inom koncernen och samarbetspartners i frågor som berör volymflöden och hållbarhetsdata. Arbetet innebär kommunikation med både interna och externa kontaktytor.

Du kommer huvudsakligen hjälpa till att underhålla och utveckla processer till stöd för Varuförsörjnings ansvarsområden. Det kan röra sig om lagerhantering, optimering av biovolymer, hållbarhetsdata, försäljning/fakturering, inköp, kontroller samt produkt- och prishantering.
Vid sidan av detta kommer du att ansvara för att ta fram samt strukturera data som leder fram till interna och externa rapporter. Du kommer också att få hjälpa till med andra varierande uppgifter inom Varuförsörjning då det stundtals kommer vara snäva tidsramar för att möta både operationella och finansiella deadlines.
Om kunden Företaget är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

Deras mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. De har cirka 340 anställda i Sverige och är ett av de fyra stora bolagen i Sverige med en marknadsandel på ca 20 % inom sitt segment. Din profil Som person är du strukturerad med ett kritiskt och analytisk tänkande. Du är flexibel och prestigelös och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Du tycker om att kommunicera med andra och har ett serviceinriktat sätt. Du bör sträva efter att alltid tänka hur saker kan förbättras, göras annorlunda och mer automatiserat. Vi ser att du har följande utbildning och erfarenhet:

• Relevant högskole- eller universitetsexamen
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Systemvana
• Mycket goda kunskaper i Excel
• Erfarenhet av affärssystemet MS Dynamics 365 är meriterande

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 9 månader till att börja med och goda möjligheter till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande.
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se