Lagerarbetare till kund i Tumba!

Om tjänsten Vill du ha en spännande och rolig arbetsplats där det finns många möjligheter till utveckling? Logent sköter nu en lagerarbetare till vår kund i Tumba!

Logent söker nu en duktig och erfaren lagerarbetare för en rekrytering till vår kund i Tumba. I tjänsten som lagerarbetare kommer du ingå i ett litet och tight team om tre personer. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av plockning, packning och även truckkörning. De truckar du främst kommer att arbeta med är skjutstativtruck och motviktstruck, vilket innebär att vi gärna ser att du har erfarenhet av detta tidigare. Vidare kommer arbetet bestå av godsmottagning, inleveranser, utleveranser och administrativa uppgifter.
Din profil Vi söker dig som är social, driven, engagerad, lösningsorienterad och som älskar lagerarbete. Vi ser att du har några års erfarenhet av lager sedan innan och ser långsiktigt på tjänsten som lagerarbetare. För att lyckas i rollen hos vårat kundföretag är det viktigt att du är driven, engagerad och lösningsorienterad. Som person är du en som gillar att ta egna initiativ och är en riktigt lagspelare men har inga problem att arbeta självständigt. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK. Om ansökan Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!