Lagerarbetare till populär kund i Uppsala!

Om tjänsten Skulle du vilja ha ett spännande och roligt arbete där du får möjligheten att utvecklas och visa din potential? Logent ger dig nu chansen att arbeta på ett spännande lager hos ett mycket starkt svenskt varumärke i Uppsala

Logent söker nu pigga och duktiga lagerarbetare till vårat kundföretag i Uppsala. Starten är i början av oktober och rekryteringen är redan i full gång. Som lagerarbetare kommer du att arbeta både självständigt och i team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära plockning och packning efter order för utskick till kunder. Andra traditionella lagerarbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat godsmottagning, inleverans, utleverans och lättare administrativa uppgifter. Arbetet sker i högt tempo och med daglig uppföljning mot utsatta mål.

Arbetet är förlagt på dagtid måndag till fredag 08:00 – 17:00.
Om kunden Kunden är verksamma inom e-handel och retail. Kunden är bland de största i världen inom sin bransch. Din profil Vi söker dig som är driven, lösningsorienterad och som älskar att jobba på lager. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av lagerarbete och har du erfarenhet av truckkörning är det meriterande. För att lyckas i rollen hos vårat kundföretag är det viktigt att du är driven, engagerad och flexibel. Vidare är du noggrann, har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och gillar variationen av både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. Som person är du en som gillar att ta egna initiativ och är en riktig lagspelare men har inga problem att arbeta självständigt. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se
Om ansökan Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!