Maskinoperatörer till stor kund söder om Stockholm

Om tjänsten Som maskinoperatör hos vår kund kommer du att arbeta med alla steg i kundens tillverkningsprocess. Du kommer bland annat att övervaka, kontrollera, kvalitetstesta och dokumentera ditt arbete. Vi ser därför gärna att du har en maskinförståelse, ett tekniskt intresse och att du är kvalitetsmedveten. I arbetet ingår även att bidra till förbättringar och att själv aktivt arbeta för att skapa en god och säker arbetsmiljö.
Som person tror vi därför att du är flexibel, målinriktad och mycket noggrann. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Du bör även vara ansvarstagande, självgående och duktig på att samarbeta.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig i 6 månader med goda möjlighet till förlängning.
Som maskinoperatör arbetar du skift hos vår kund. Om kunden Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Din profil Vår kund är belägen strax söder om Stockholm. Hos kunden får du möjligheten att utvecklas, arbeta med härliga kollegor och öka dina tekniska kompetenser samt att arbeta i en global och spännande miljö.

Om ansökan • Relevant utbildning och arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen (se ovan)
• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
• Förmåga och vilja att arbeta i team
• Förmåga och vilja att arbeta med ständiga förbättringar
• Förmåga och vilja att arbeta med standardiserat arbetssätt
• Hög social kompetens
• Det är också meriterande med truckkort A1-4 + B1-4