Maskintekniker sökes till kund i södra Stockholm

Om tjänsten Arbetsuppgifter:
I rollen som maskintekniker kommer du primärt att jobba med att felsöka, installera, serva och reparera maskiner.
Du kommer också att arbeta med underhåll, förbättringsarbeten och återrapportering.

Du som söker tror vi är en strukturerad, flexibel och självständig person som tycker om att samarbeta med andra och som drivs av att lösa problem.
Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du ser konsultrollen som rolig, inspirerande och möjliggörande för nästa steg i din karriär. Om kunden Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med skift-arbetstid. Om Logent Dina arbetsuppgifter kommer att vara av varierande karaktär med stort tekniskt fokus. Om ansökan Du kommer både att samarbeta med andra stödfunktioner och produktionsflödet så det är viktigt att vara en lagspelare.
Arbetet är mycket tekniskt så det är viktigt att du är tekniskt kunnig och lättlärd.

Du behöver också kunna prata och skriva det svenska språket obehindrat samt ha dokumenterad gymnasiekompetens.