Speditörer med erfarenhet av sjö- eller vägtransport, Malmö

Om tjänsten Har du ett intresse för logistik och tidigare erfarenhet av att arbeta med sjö- eller vägtransport och dess flöden? Vill du fortsätta din utveckling inom spedition och söker efter en ny utmaning? Då kan vi på Logent i Malmö erbjuda dig ett intressant och utvecklande uppdrag!

Vi söker nu fyra seniora speditörer med erfarenhet av arbete med sjötransport eller vägtransport till ett roligt uppdrag som löper på året ut hos en av våra uppdragsgivare i Malmö. I din roll som speditör kan du handskas med arbetsuppgifter som:
• Registrera kurirsändningar och eventuella ändringar i befintliga system
• Identifiera och agera vid avvikelser i det logistiska flödet
• Ansvara för information till kunder om planerade och oplanerade störningar
• Finna transportlösningar så att normalflödet kan upprätthållas
• Delaktighet i olika utvecklingsprojekt

Om kunden Företaget är beläget i Malmö och är just nu i en spännande fas med stor efterfrågan på de logistiktjänster man erbjuder marknaden. Din profil Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av bokning och planering av vägtransporter i Europa eller har erfarenhet av arbete med sjötransporter. Vi ser gärna att du har god förståelse för internationell handel och tillhörande tullprocedur, troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom logistik eller likvärdigt. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö vill vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Vidare har du goda datakunskaper med erfarenhet av att arbetat med MS Office och framförallt Excel.
Vidare ser vi att du som person är en riktig problemlösare och tycker om att lära dig nya saker. Du har ett analytiskt tankesätt och tycker om att arbeta såväl reaktivt som proaktivt. Är du en lagspelare men samtidigt trivs med att ta egna initiativ och arbeta självständigt så kommer du att trivas i rollen. Din kommunikativa förmåga och prestigelöshet gör att du kommer nå stor framgång!
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se
Om ansökan Tjänsterna skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Michelle Ljunggren på tel. 076-0689348 eller michelle.ljunggren@logent.se
Välkommen med din ansökan!