Teamleader till Bubbelroom i Borås


Om tjänsten Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är pedagogisk och är en god kommunikatör och tydlig i ditt framförande. Vidare ser vi att du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare och känner dig trygg i ditt ledarskap samt att du har erfarenhet av att arbeta med större arbetsgrupper. Du har ett tydligt ledarskap och har förmågan att arbeta både operativt och strategiskt samtidigt som du är mål och resultatinriktad. Vi ser även att du har en god analytisk förmåga med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Viktigt är att du har initiativförmåga kan driva ditt arbete självständigt. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i produktion är stimulerande. Om kunden Bubbleroom startades 2005 och är ett välkänt online företag inom mode med ett brett utbud av märkeskläder, väskor och accessoarer. Lagret är beläget i centrala Borås. Din profil Som teamledare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att leda och utveckla produktionen därmed öka produktiviteten i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta med att skapa struktur och ordning. Vidare kommer du arbeta med att coacha och stötta teamledare och medarbetare i det dagliga arbetet. Du förväntas vara med att ta fram nya förslag och medverka till förbättringar i de nuvarande teamen men också för att öka produktiviteten. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan – Du har erfarenhet av personalansvar och att leda team
– Du är van att vara hands-on
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

– Om du har jobbat med ledarskap inom lager tidigare är det meriterande men ledaregenskaper och personlig lämplighet är absolut viktigast