Truckförare / industriarbetare sökes i Tingsryd.

Om tjänsten Är du en erfaren truckförare som gillar att arbeta under hög tempo, är stresstålig och flexibel? Då är du rätt person för tjänsten som lagerarbetare/ truckförrare hos oss!

Arbetet innebär hantering, inlastning och utlastning av gods och varor till produktionslinjen.
Tjänsterna är på heltid och man jobbar skift. Kundernas lokaler ligger i Tingsryd. Tjänsterna tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater!
Arbetet kräver planering och noggranhet samt stresstålighet.
Om kunden Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Din profil Företaget innehar en av de ledande positionerna i Sverige inom livsmedelsindustrin och expanderar kraftigt. De värdesätter gemenskap, lojalitet och respekt på sin arbetsplats

Om Logent Logent AB söker nu för kunders räkning truckförare/ lagerarbetare med lager och industri erfarenhet. Arbetet innebär hantering, inlastning och utlastning av gods och varor till produktionslinjen.
Tjänsterna är på heltid och du kommer att arbeta skift. Kundens lokaler ligger i Tingsryd. Arbetet kräver planering och noggranhet samt stresstålighet.
Tjänsterna tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater! Om ansökan – Goda erfarenheter av truckkörning
– Truckkort A+B
– Vid God fysik och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
– Flexibel
– Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift
– Erfarenhet av livsmedelsproduktion är meriterande

Du ska kunna ta ansvar för ditt eget handlande och snabbt kunna se lösningar på problem som kan uppstå. Att arbeta på lager är något du älskar och att arbeta hårt är inga problem. Att du har en positiv inställning och en god arbetsmoral ser vi som en självklarhet. För att trivas i rollen som konsult bör du vara nyfiken, framåt och även flexibel.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag.
Urvalet sker löpande!

Välkommen till oss på Logent Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning av erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef:
Zeki Meerdzanic 0703 873362 eller zeki.merdzanic@logent.se